27.11.2013 г., 15:21 ч.

Погледни ме...! 

  Поезия » Любовна
701 0 3

Погледни ме...!



Погледни ме - 

искам нещо да ти кажа,

прочети го в очите ми - 

обичам те!

Прегърни ме - 

и кажи, че ме обичаш!

Тогава - ще полетя с невидими криле.

Целуни ме - ще се превърна 

в блестяща звезда.

Ще бъда за теб една мечта,

една звезда, която ще осветява

пътя ти в нощта.

Последвай ме и аз ще те следвам.

Хвани ръката ми и никога

не я пускай...

 

Но се събуждам...!

Мисля, че отново сънувах!

Да!

Теб те няма - тръгнал си отдавна...!

Времето, в което ме обичаше, отлетя.

Не ще се върнеш веч.

Знам - годините отлетяха

и любовта ни с тях се стопи

като първата снежинка в нощта.

 

Прости ми, че те обичам!

Прости ми, че за теб си спомням!

Прости ми - ОБИЧАМ ТЕ!

 

 

© Мирослава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??