27.02.2020 г., 10:18 ч.

Погледни ме 

  Поезия » Любовна
316 0 0

Погледни ме. 

Усмихни се. 

Присвий пак очи.

Дай ми ръката си. 

Сложи я на мене. 

И просто мълчи.

 

Докосни ми гърдите.

Усети ми сърцето.

Виж то как тупти.

Чуй как то говори 

за мойте мечти.

 

Прокарай ръка. 

На лице. Във коси.

Притисни ме до теб. 

Остави се страстта ти 

да те влуди.

По телата горещи 

да правим следи.

 

Пепел и огън.

Желание.

Крещящи души.

Има ли нещо по-истинско?

Кажи ми… кажи!

 

Желая те силно!

Желаеш ме ти !

Експлозия бурна 

във тихи води.

 

Очите отварям,

поглеждам, 

и … плач,

сън е било 

и съм сам отново

във нощния здрач.

 

Любов моя, свята,

къде си, извикай, 

недей ми мълчи!

Ела във живота ми

и се сбъдни!

© Мирослав Драгоев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??