26.11.2008 г., 18:30 ч.

Погледни в сърцето ми 

  Поезия » Любовна
1104 1 0
Погледни в сърцето ми

Погледни в моето биещо сърце,
погледни в моите пъстри сини очи.
Погледни кестенявата ми коса,
погледни отворените ми обятия.

Разбери какво се крие в мен сега,
разбери какво знам за теб аз сега,
разбери какво ме прави щастлива,
разбери какво би ме наранило сега.

Не си отивай точно в този тежък миг,
не си отивай от моето сърце и мисли,
не си отивай от моя спомен буден,
не си отивай в този есенен бурен ден.

Намерих в теб онова, което нямам,
намерих в теб онова, което търсех,
намерих в теб това, което чаках,
намерих в теб онова, което получих.

Обичам те, заради това което си,
обичам те, заради това което ще бъдеш,
обичам те, заради това което съм,
обичам те, заради това което ще бъда аз.

Тръгни си, когато пак си щастлив,
тръгни си, когато вече няма какво да ти дам,
тръгни си, когато има само болка,
тръгни си, когато пак те целуна в тихата зора.

Остави ме да се оправя сама със себе си,
остави ме да се оправя със своите чувства,
остави ме да се оправя сама с любовта ми,
остави ме да се оправя сама с тъгата в мен.

© Рози Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??