21.01.2007 г., 14:11 ч.

Погребан спомен  

  Поезия
968 0 4
Студено вълнение заля ме
и хиляди тръпки тялото обляха -
предчувствие ли или просто 6-то чувство,
ирония или просто плод на фантазията беше то?!

Търкулна се една звезда,
от небето падна посред бял ден!
И така угасна, в подножието замря,
на моето безсмислено вълнение!

Погребан спомен се надигна,
в съня ми в полунощ,
когато призраците излизат...
Не! Това беше образа ти - изкривен и грозен!
21.01.2007

© Радостина Каракчиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??