2.02.2008 г., 14:07 ч.

Погребение 

  Поезия » Гражданска
671 0 7
 

Снегът белее, а пръстта чернее.

При тази ни безплатна медицина,

от страх, че може да се разболее,

и този млад пенсионер почина!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??