17.01.2009 г., 10:42 ч.

Поиска свойта свобода... 

  Поезия » Любовна
923 0 34

Поиска свойта свобода,

където нямаше ме само мен...

Днес плахо чакаш мойто "да",

от обич и надежда озарен.

 

Боя се, че си закъснял -

сърцето ми е сякаш буца лед.

А поривът ми - гълъб бял -

лети към друго, по-добро небе...

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??