Jan 17, 2009, 10:42 AM

Поиска свойта свобода... 

  Poetry » Love
928 0 34

Поиска свойта свобода,

където нямаше ме само мен...

Днес плахо чакаш мойто "да",

от обич и надежда озарен.

 

Боя се, че си закъснял -

сърцето ми е сякаш буца лед.

А поривът ми - гълъб бял -

лети към друго, по-добро небе...

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??