18.06.2008 г., 6:49 ч.

Поисках 

  Поезия
693 0 6
                    А аз поисках просто да те видя,

                    защото не достигнах върховете си

                    и слънцето не можех да усетя,

                    а ти го носиш още. Във сърцето си.

                    А аз поисках просто да ме видиш,

                    защото не докосна с пръсти вятъра

                    и още без прохлада морен скиташ,

                    а аз го приютих. И ти го давам.

                    И с поглед укротих за миг стихиите,

                    които се изпречват пред очите ти,

                    преборих бури, за да имаш вятъра,

                    но слънцето... така и не достигнах.

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??