28.01.2008 г., 9:59 ч.

Поисках те! 

  Поезия
566 0 9




 

Поисках те,
когато вече те нямаше...
За неумееща да обичам,
когато ме смяташе!
 


 

Поисках те,
когато гърдите ми празни наричаше...
Да чуеш не искаше,
а сърцето биеше, чак ги раздираше!


 

Поисках те,
и да те искам болеше...
В студен дъжд любовта ми превърна,
потрепервах премръзнала,
но все по-силно валеше!


 

© ДРУГА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??