27.09.2013 г., 16:04 ч.

Поискай ме 

  Поезия » Любовна
420 0 0

Поискай ме

 

Капчици роса по устни жадни

измълчават мисли с вкус на огън.

Гонят дъждостишия боси

и есенно тихо стих се дописва.

Капчици грях горят по струните

на китарно безвремие.

Стихът боли по грапавините

на настръхнала балада.

Събери ме,  с обичане ме поискай.

Слънцеслучам те с късче зрялост.

Усещане витае, нежна сълза.

От  обичане боля, намерих се.

Поискай ме... С устни ме поискай.

Поискай ме... Поискай ме с любов.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??