13.09.2014 г., 20:27 ч.

Поискай всичко 

  Поезия » Любовна
953 0 1

Поиска от мене да ти липсвам,
оставих те да полетиш.
Крилата си развя и тръгна
далеч от мене да тъжиш.

 

Поиска от мен да те разлюбя,
поиска да се разделим.
Събудих се в прегръдките на друга,
оставих си сърцето да кърви.

 

Поиска от мен да не сънувам,
любовни дни и спомени отлетели.
Да бродя сляп, безчувствен и
да боледувам от твоите изневери.

 

Не искай от мене да те забравя!

В сърцето ми написана си ти,
с печат кървав и овалян
в нежни ласки и бледите мечти.

 

Не искай от мене на разлъка
да те целувам, да те поглеждам,
не искай да не ме боли.

 

Поискай всичко, поискай мене,
а после си върви.

© Веселин Джуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??