Да събера думите, укротя ветровете,
да попия сълзите, посадя цвете,
да изтрия чернилката, изкупя вините,
да рисувам слънцето, уловя дъгата,
да танцувам боса, усетя росата,
да летя към звездите, прегърна луната,
да докосна ангел, погаля крилата -
той се усмихва, и с надежда
звездна преоблича земята!
31 12 2020
© П Антонова Всички права запазени
Благодаря на всички ви и ЧНГ!