2.03.2007 г., 11:26 ч.

Пожелай ме 

  Поезия
1264 0 8
Ела при мен, като скитник отхвърлен,
от докосването на страстта опърлен.
Отворена за теб е моята врата.
Поискай ми подслон, не оставяй ме сама.

Нека на любов да ти ухая,
с устни влажни да те прилаская.
Нежно в мен да те поканя.
Пожелай ме, не ще се колебая.

Почти без глас ще те повикам.
С премрежен поглед „Искаш ли ме?” ще попитам.
Със страстна ласка ще те взема.
Чувствата си ще редя в поема.

По тялото ми с ръка се разходи.
Извивките ми с поглед проследи.
Нека с теб невинността ми изгори.
Всичко ми вземи, не ме жали.

Дъхът ми с целувка открадни.
На колене от възбуда ми падни.
Без да питаш, в сладък грях ме ти люби.
А на сутринта тикомълком си върви.

© Ивелина Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??