30.04.2005 г., 13:08 ч.

Пожелание 

  Поезия
1260 1 0
И в този светъл ден,
необикновен за теб и мен,
искам да ти пожелая нещо от сърце,
мое мило искрено момче.
Нека само доброта
обвива твоята душа.
Здраве и късмет
да те следват занапред.
А в живота всеки има спътник,
с него крачи гордо под ръка.
И аз ти пожелавам този спътник,
при теб да бъде любовта.
Пожелавам ти безброй години
куп от сбъднати мечти.
Искам да си винаги усмихнат,
да виждам пламък в твоите очи.
А щом опра глава в гърдите,
да чувам как сърцето ти тупти.
Искам да ти пожелая още нещо -
винаги да побеждаваш в борба.
И тихо да си спомняш нощем,
че с теб ще бъда и накрай света.

© Ангелина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??