Пожелание 2015
На болката изгарящата нежност
превръща се във състрадание,
а мойта безчовечност –
в упование.
След битките – разбит,
събирам се отново
и мойто слово
изправя гръбнака ми превит.
Вътрешният дух говори ми, че мога
да се съвзема и да продължа,
обидите и раните да превъзмогна,
да се усмихвам на деня.
Преградите и битките по пътя
ме карат да вървя напред,
умората, тъгата да напъдя
и с радост да напиша тоз’ куплет,
във който ти ще се откриеш –
силен, горд, благочестив…
Брат мой – Българино, бият
камбани за живот щастлив.
botyo
© Бойко Беров Всички права запазени
камбани за живот щастлив."
Дано!Амин!