6.12.2014 г., 9:38 ч.

Пожелание 

  Поезия » Философска
1347 1 4

Животът казват, може би е чудо,

със времето все вярваме в това,

дали пък ни остана нещо друго,

освен надежда за добрите чудеса?

 

Годините пътеките затварят

на миналото… Пътят е съдба...

А цифрите познати в календара

в очакване поглеждат ни сега…

 

Безкрайна вяра, щастие и здраве,

любов, финанси, радост, доброта,

аз всичко от сърце ви пожелавам,

животът да е сбъдната мечта!

© Елена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??