5.01.2020 г., 20:51 ч.

Пожелание за Новата година 

  Поезия » Гражданска
924 2 0

Нека през новата година

в света и в нашата родина

любов, щастие и мир да има,

да не студуват таз зима

хората бедни и нещастни,

да има повече дела прекрасни,

да се увеличат пенсии, заплати,

клошарят в приют да се прати,

в кофите да не се рови,

младите да не инжектират отрови,

нормална държава да станем

и от развитите страни да не изостанем.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??