6.08.2011 г., 10:22 ч.

Пожелание за рожден ден 

  Поезия » Философска
1386 0 1

Може би

не всичко е случайно.

И може би живота твой

в ръце ще вземе утре някой друг.

Ако позволиш да бъдеш никой - давай!

 

... Но запомни -

вероятната случайност 

сама да бъдеш себе си до някой друг

е също толкова възможна.

 

... и този някой и той да бъде себе си...

 

Да се разбирате почти идеално,

да се усмихвате почти постоянно

и да се държите за ръце!

© Станка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??