Aug 6, 2011, 10:22 AM

Пожелание за рожден ден 

  Poetry » Phylosophy
1380 0 1

Може би

не всичко е случайно.

И може би живота твой

в ръце ще вземе утре някой друг.

Ако позволиш да бъдеш никой - давай!

 

... Но запомни -

вероятната случайност 

сама да бъдеш себе си до някой друг

е също толкова възможна.

 

... и този някой и той да бъде себе си...

 

Да се разбирате почти идеално,

да се усмихвате почти постоянно

и да се държите за ръце!

© Станка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??