24.07.2007 г., 23:22 ч.

Пожелание за рожден ден 

  Поезия
6346 2 1
 

Честит Рожден Ден!

За теб днес една година измина,

надявам се, била е тя значима,

в този ден аз на теб ти пожелавам,

с най -искрените чувства, които притежавам,

късметът редом с тебе да върви,

здравето да те крепи,

щастието нито в миг да не се изпари,

а любовта в тебе силно да гори!

     Елена Захариева

© Елена Захариева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??