Честит Рожден Ден!
За теб днес една година измина,
надявам се, била е тя значима,
в този ден аз на теб ти пожелавам,
с най -искрените чувства, които притежавам,
късметът редом с тебе да върви,
здравето да те крепи,
щастието нито в миг да не се изпари,
а любовта в тебе силно да гори!
Елена Захариева
© Елена Захариева All rights reserved.