Дръж се здраво, не тъжи...
Всичко ще се промени.
Не за ден и за два,
а за вечни времена.
Дръж се здраво и почни
като тях се дръж и ти.
Само не губи душата своя,
не се продавай за пари.
И усмивката тогава
слънцето ще заслепи!
И навсякъде ще има
радост, щастие дори!
© Ангел Всички права запазени