Душата има звездно потекло
Душата крехко е стъкло
Твърда е като топаз
Реже сякаш е елмаз
Разпада се на хиляди парчета
Душата ми утъпкана пътека
В мрака блещукащи звезди
Тръгвай по пътеката върви
Една душа изпепелена
Събрала цялата вселена
Не се замисляй полети
Пътя сочат ти звезди
Душата - цялата вселена
За теб е подредена...
© Любомир Деничин Всички права запазени
Виктор,радвам се ,че си тук приятелю!!!
Петя-топлят твойте усмивки от далечна Испания!!!
Борко-ако вселената за мен не беше тайна,нямаше да е безкрайна!!!
Пепи -раздавам и не питам,така политам!!!
Поздрави приятели и топлинка!!!