25.05.2008 г., 1:47 ч.

Покана за танц 

  Поезия » Еротична
1506 0 1
 

ПОКАНА ЗА ТАНЦ

 

 

Накарай ме да се влюбя, момче,

нека да танцуваме с теб,

знам, че и ти ме харесваш -

нека с телата си да усетим ритъма...

Нима още не си разбрал -

ти вече си мъж, а аз съм жена...

 

Усещам тръпките на  ръцете ти,

виждам пламъка във очите ти,

чувам ударите на сърцето ти -

нека с телата си да усетим ритъма...

Хайде, накарай ме да се влюбя -

ти вече си мъж, а аз съм жена...

 

Вече не съм онова момиченце,

с което се къпеше във реката

и с което гонеше пеперудите -

нека с телата си да усетим ритъма...

Хайде, накарай ме да се влюбя -

ти вече си мъж, а аз съм жена...

 

Разцъфнах и станах красавица,

която всички мъже гледат лакомо

и искат да  вкарат в леглото си,

но аз искам с теб да усетя ритъма...

Хайде, накарай ме да се влюбя -

ти вече си мъж, а аз съм жена...

 

Не искам просто да съм със някого

като всички красиви момичета.

Искам точно ти да ме гледаш влюбено

и с телата си да усетим ритъма.

Хайде, накарай ме да се влюбя -

ти вече си мъж, а аз съм жена...

 

Накарай ме да се влюбя в теб -

любовта ще ти даде силата,

за да повярваш във себе си

и с телата си да усетим ритъма.

Хайде, накарай ме да се влюбя -

ти вече си мъж, а аз съм жена...

 

Бъди истински мъж - знам, че ме искаш,

притисни ме силно до себе си.

Хайде, накарай ме да се влюбя,

почувствай тази музика в тялото.

Ще бъде толкова хубаво,

когато слеем на сърцата си ритъма...

                                     13.01.2007г.

 

 

© Лазарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??