Тръгнах си,
преди да ти върна суитшърът
без да те гледам в очите
и без да ти подаря
покер комплекта
за рождения ден.
Години по-късно
суишърът ти стана домашен,
подаръка – разопакован,
а бельото – изхвърлено,
за да направя място
за друг.
По това време
телефонът ти
вече не беше любим
даже не беше в контакти.
Пръстенът ми беше голям,
а аз – чужда.
Винаги
го играеш
играч,
залагаше
пари на покер,
лъжи на жени,
та даже
и сърцето си на мен.
Научих
как да играя
игрите си
мъжете
та даже и любовта
още малка.
Нямаше шанс
нито онази вечер,
нито на сутринта,
дори
когато ме учеше на покер,
та даже и в любовта .
Загуби,
преди да съм ти подарила жетоните.
© Натали П. Всички права запазени