29.07.2009 г., 17:36 ч.

Покори ме... 

  Поезия » Любовна
789 0 11

Покори ме

от първия миг.

Плени ме,

пленница станах...

Потънах в очи,

метличини сини,

потънах

и в детството

с тебе останах.

 

Незнаен,

самотен рефрен...

Сърцето ми

тупти хаотично

и твоето 

спира за миг

за теб - съвсем нетипично!

 

Поисках те

жадна и морна

в жарта

на знойния ден.

Погледна

дръзко, копнежно

и изпревари ме

с ирис засмен...

 

Удави ме

с капки от нежност

в езерата-очи.

Донесе ми

обич и верност

и сбъднати

детски мечти...

 

 

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??