Покори ме
от първия миг.
Плени ме,
пленница станах...
Потънах в очи,
метличини сини,
потънах
и в детството
с тебе останах.
Незнаен,
самотен рефрен...
Сърцето ми
тупти хаотично
и твоето
спира за миг
за теб - съвсем нетипично!
Поисках те
жадна и морна
в жарта
на знойния ден.
Погледна
дръзко, копнежно
и изпревари ме
с ирис засмен...
Удави ме
с капки от нежност
в езерата-очи.
Донесе ми
обич и верност
и сбъднати
детски мечти...
© Nina Toshich All rights reserved.