4.02.2008 г., 16:13 ч.

Поле от минзухари 

  Поезия » Друга
1091 0 5

Вървя аз, а около мене - минзухари.

Красиво е, но сякаш е мечта.

Сякаш времето живота изпревари

и съм в свят, невиждан досега.

Усещам нежно полъха на цветята,

от онзи лош свят няма и помен,

и сякаш чувам музика позната

от най-хубавия ми детски спомен.

 

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??