Вървя аз, а около мене - минзухари.
Красиво е, но сякаш е мечта.
Сякаш времето живота изпревари
и съм в свят, невиждан досега.
Усещам нежно полъха на цветята,
от онзи лош свят няма и помен,
и сякаш чувам музика позната
от най-хубавия ми детски спомен.
© Гергана All rights reserved.