27.11.2013 г., 15:29 ч.

Поле с макове (песен) 

  Поезия » Любовна
1618 0 5

                                                                    Поле с макове

                                                                         (песен)   

                                               

 

Поле с макове,

прелестни...!!!

Защо се страхуваш да не се отровиш...??!!

Поле с макове,

привличащи...!!

Не, те не са смъртоносни!

 

Веднъж към полето с макове погледнах...!

Всички много си приличаха...!

Но тогава изведнъж сърцето ми един различен зърна

и светът в едно чудо се превърна!

 

 

Пр:1

Стоеше си така мистичен, сладък,

нежен, напълно различен!

Беше и див, и красив!

Той - един бунтовник първичен!

Той - едно момче така специално!

Той - моята мечта -

едно  дете чисто,

напълно идеално!

 

 

Аз тогава изобщо не се уплаших!

В него с цялата си душа се вторачих!

Усмихваше се той там, самичък се смееше,

а вятърът му така любим го вееше!

 

Поле с макове,

пламтящи...!!

Чуваш ли влюбените гласове, в пространството ехтящи!

 

Пр:2

Стоеше си така мистичен, сладък,

нежен, напълно различен!

Беше и див, и красив!

Той - един бунтовник първичен!

Той - едно момче така специално!

Той - моята мечта,

едно дете чисто,

напълно идеално!

 

Не... когато силният вятър задуха,

появи се буря, по-силна от ураган...

Въздух в неспирен танц,

вятър, минаващ през душите... -

няма колебание, няма страх,

когато появи се този вихър - любовта!

 

Затичах се аз към своя мак, за света напълно забравила!

Да го прегърна отивах аз, страха зад себе си оставила!

Събраха се накрая двата цвята!!

Виждаш ли ги...? - Как те на никого не приличаха,

защото те просто се обичаха!!

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??