11.10.2022 г., 14:07 ч.

Полет 

  Поезия » Любовна
171 2 0

Лятото донесе топлина
Топлина..и още нещо
Ръка във моята ръка
Любов, пулсираща, гореща

 

Не бях подготвен, нямах план
от нищото...изпълни ме изцяло
Една мъничка нежна длан
А толкова емоции събрала

 

Поех си въздух и се спуснах
През всички колебания преплувах
Ръката..никога не пуснах
Дори когато силно се страхувах

 

Не съм герой, аз нямам нищо чудно
Но бързо се научих да летя
Не вярваш ли? Изобщо не е трудно
Прегърни! И ще ни носи обичта

 

Дръж се здраво! Ще се вдигнем
Дълбоко във всемирния покой
На място тихо ще пристигнем
Където..винаги ще бъда твой.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??