22.06.2007 г., 15:51 ч.

Полет 

  Поезия
637 0 0

Полети високо в небето,
погледни от високо Света!
Виж колко малко изглежда Морето,
хората малки човечета - всеки с отделна Съдба.

Усещаш как адреналина ти се качва,
когато летиш сред птиците.
Иска ти се да изкрещиш от удивление
на хората, вървейки по улиците.

Никой няма да те разбере,
може би единствено птиците.
Те летят с разперени криле,
устремени към Свободата си!

10.11.2003 г.

© Мариета Аргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??