24.05.2009 г., 22:46 ч.

Полет 

  Поезия » Философска
637 0 16

Думите сами се изписват на листа

и се подреждат  най-тъжно в редица.

С мънички семена тях засищам

и ги чакам да поникнат със смисъл...

 

Думите сами се изписват на листа

и  полетявам с тях отмаляла,

и се превръщам в най-синята птица,

и безсилно в хоризонта аленея...

 

Думите аз сама писах и дирих

смисъл точно в тяхното сеене...

Да и как да политам измислих,

и сега времето е спряло за мене...

 

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??