Две птици сред простора полудели -
човешките съдби разплитат там.
За обич споделена зажаднели,
летят над болка и над срам...
Светът под тях е в облаци забулен,
но любовта им всеки миг расте.
Забравят, че след този танц безумен,
в гнезда различни ще се върнат те...
27.03.2008 г.
© Иван Миланов Шопов Всички права запазени