2.09.2015 г., 21:31 ч.

Полет и отлив 

  Поезия
330 0 0

Полет и отлив


Във небето полет –
въздухът ме топли.
След настъпилия отлив –
водорасли, котви.

© Иван Бърдаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??