22.08.2008 г., 14:35 ч.

Полет към звездите 

  Поезия » Любовна
974 0 8
 Нощ.
Град, потънал в самота.
Две скитащи души, търсещи близост в мрака.
Разтапящи се в блясъка на ярката луна две очи.
Целувка.
Докосване.
Спиращ дъх.
... И полет към звездите.

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??