Поредна политическа находка,
поредна политическа украса,
държавата ни е пробита лодка
и кой ли, как ли не ли ни го каза.
И смесват и роли, и артисти,
а трупата е алчна и бездарна,
народът чака роля на статиста,
но ролята да блее е коварна.
Макрон реши и нареди кадрила
връз лютата ти македонска рана,
предадоха те пак, родино мила,
отляво и отдясно, кой те брани?
Героите въздишат в гроба тихо,
предатели те тачат безгранично,
зад твоето величие се скриха,
в лъжите те обичат титанично.
Позорът го напудриха и кротко
се вмъкнаха в невинни нови кожи
на тревопасни с тигрова походка
държавата готови да разложат.
© Милена Френкева Всички права запазени
Благодаря за хубавите думи, Таня. Живеем в трудно време, управлявани от шайка предатели в ляво и в дясно.