15.08.2007 г., 16:34 ч.

Половин сърце 

  Поезия
922 0 7
  • Гори ме нещо, толкова дълбоко - в сърцето.
    Гори, не ще и да утихне...
    Това си ти, любов, но не те чувствам
    вече както преди. Сега си просто болка,
    от която сърцето тръпне да се отърве.
    Прекалено много страда по изгубени мечти...
    и плака с кървави сълзи, плака за теб, любов,
    като мъничко дете.
    Сега една надежда има, да забрави всичките злини,
     които ти, любов, без жал му причини,
    да загърби спомените тежки  и да продължи напред,
    макар и с половин сърце.


© Мария Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??