27.08.2015 г., 1:03 ч.

Полу 

  Поезия » Хумористична
415 0 5

Ни съм в ляво, ни съм в дясно.

Хем съм вътре, хем навън.

Всичко знам - не съм наясно.

Ни будувам, ни съм в сън.

 

Горе-долу са нещата.

Нито "да" съм, нито "не".

Безработен съм, но щатен.

Зле ли съм или добре?

 

Днес съм бял, а утре черен.

Полугрешен, полусвят.

Ни съм верен, ни неверен.

И разбран съм на инат.

 

Тъй търкаля ме съдбата -

на парчета някак цял -

тоест, някъде в средата,

уж съм жив, пък съм умрял.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??