20.08.2008 г., 16:13 ч.

полу... стих 

  Поезия
833 0 10

В полулуние
полусън в полуреалност...
И в мълчание
полувън, полулоялност...
Като изчадие
на полузвяр в полумрака...
Или спасение
на получовек в полустряха...
И видения
полутук, полутам...
Като бдения
в полувик полублян...

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??