Aug 20, 2008, 4:13 PM

полу... стих 

  Poetry
926 0 10

В полулуние
полусън в полуреалност...
И в мълчание
полувън, полулоялност...
Като изчадие
на полузвяр в полумрака...
Или спасение
на получовек в полустряха...
И видения
полутук, полутам...
Като бдения
в полувик полублян...

© Кати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??