13.11.2008 г., 22:07 ч.

Полунощ е 

  Поезия » Еротична
1314 0 12
Полунощ е.
И вали.
Жена.
Изпълнена със страст.
И луна.
Мълчаливо свети в нощта.

Среща.
Помътнели очи.
Устни,
търсещи неговите.
И...
Кадифено докосване.
Въздишка...
Игриви езици...
Ръце,
нетърпеливи.
Тела,
полудели от желания...
Стенания...
Изгарящи погледи...
Обезумели пръсти.
И викове на наслада...
Сливане...
Ласка...
Нежно проникване...
Като ритъмен блус...
Наслада...
Удовлетвореност...


Безвремие...

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??