22.06.2010 г., 10:17 ч.

Полъх 

  Поезия » Любовна
666 0 5
 
С вечерната свежест
мечтание лъха,
тиха радост
в сърцето цъфти.
 
Вечерната свежест
на обич ми дъха,
целувка
   на устните трепти.

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??