Jun 22, 2010, 10:17 AM

Полъх 

  Poetry » Love
672 0 5
 
С вечерната свежест
мечтание лъха,
тиха радост
в сърцето цъфти.
 
Вечерната свежест
на обич ми дъха,
целувка
   на устните трепти.

© Росица Танчева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??