26.06.2017 г., 11:06 ч.

Полъх на вятъра 

  Поезия » Любовна
216 0 0

Душата ми чезне в зов неугасим,

нощта се вплита в дух неназовим,

изгарям в очите ти изпепелена,

догарям - от любов неукротена.

Нощем се сливат мислите в теб,

изчезвам сред тебе - огън и лед,

ненаситна, всевластна, трептяща искра, 

страстта бавно и сладко в утрото догоря...

 

25.06.2017

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??