6.01.2010 г., 21:38 ч.

Помен 

  Поезия » Друга
584 0 0

Днес е тъжен, тъмен ден.

Черни го смъртта.

Светът е много променен -

няма я една душа.

 

Тежък е този час,

сърца се пълнят с жал,

плаче ни се, а във нас

сякаш е забит кинжал.

 

Странно е - той вчера беше жив

и спокойно ни говореше...

а днес животът променлив

го отведе в гробище.

 

Ще се примирим -

така решила е съдбата,

и ще го дарим

на отвъдното и на земята.

 

                                     април 2003 г.

© Янко Велков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??