Бързо се върнах, май ви е скучно без мене,
пък живеете в това свръх, свръх лудо време?!
Недоволствате а, а имате всички мечта за палат,
Вагизал, Дегазин, всичко наред е отпред и отзад!
Ергенът оказа се свестен, предлагат му моми плесен,
трябва много вино да пие, избора му да бъде по-лесен,
Сглобката вече се клати, не угаждат на ГЕРБ и на бате,
Пеевски най-добрия по сумо ги гази, дур бе, я спрете!
Бля, бля, ала бала, парите се харчат за щяло, нещяло,
милионът господата го пръскат сякаш шмъркайки бяло!
Левът ще сменят смело със евро, дано това не е верно,
ако евросъюза приключи с наш'та валута какво ще се случи?!
Златото наше кой ще опази, народа казва Бог да ни пази,
а тези де отвъд океана шапки ще хвърлят и дим да ги няма.
" Полегнала е Тодора", притури се планината, хазната празна,
богати и бедни плачат, болести плъзват, така ви се падна!
" О майко наша, Родино мила", гарвани грачат, всички сме пили,
майчино мляко после вино и ракия, глава боли, губиме сила.
Боят настана ще ни строшат главата, няма закони бе братя,
пейте таз пошла песен , гадини, не се чудете тресе се земята!
Отлитам значи, не ме търсете, не ме слушайте, не се пазете,
не се бунете, шеф дал, шев взел, пийте, пушете, мезете!
... м,м,м забравих и още нещо правете!
...
© Иван Иванов Всички права запазени