2.12.2021 г., 13:21 ч.

Помислих, че се връщаш 

  Поезия » Друга
422 1 3

Помислих, че се връщаш вече,

прошушна старата стреха,

а то долитнало врабченце

да търси завет под дъжда.

 

Помислих, че се връщаш вече,

проскърца пътната врата,

а то пролазило кутренце

да търси майка си в снега.

 

Помислих, че се връщаш ти,

потрепна моето сърце,

а то били мечти, мечти

потърсили в мъгли небе.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??