2.05.2011 г., 11:48 ч.

Помнете ме каквато съм... 

  Поезия
1562 0 23

Помнете ме каквато съм-

една смирена пеперуда,

от хаос сътворила сън

и в него малкото си чудо.

 

Понесла вярата на гръб.

Живеца взела от луната.

Изваяла от грубата си плът

лъчa пронизал Сатаната.

 

Помнете ме, такава бях -

родена в тлеещи жарави

от Божия самотен смях,

та никой да не ме забрави.

© Николина Милева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??