2 мая 2011 г., 11:48

Помнете ме каквато съм... 

  Поэзия
1565 0 23

Помнете ме каквато съм-

една смирена пеперуда,

от хаос сътворила сън

и в него малкото си чудо.

 

Понесла вярата на гръб.

Живеца взела от луната.

Изваяла от грубата си плът

лъчa пронизал Сатаната.

 

Помнете ме, такава бях -

родена в тлеещи жарави

от Божия самотен смях,

та никой да не ме забрави.

© Николина Милева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??